Barion Pixel

Kedves Vendégeink,

 

köszönjük, hogy az elmúlt 22 évben folyamatosan velünk tartottak és Önöknek köszönhetően fejlődhettünk, alakíthattuk kínálatunkat, környezetünket.

A változás mindannyiunk életének része. Ezúttal mi is nagy döntésre szántuk el magunkat, és bízunk benne, hogy továbbra is velünk tartanak.

Az évek alatt számtalan családi ünnep, céges vacsora és rendezvény részesei lehettünk, amiért rendkívül hálásak vagyunk. Amit eddig nem tudtuk biztosítani Önöknek, az a teljes körű figyelem és a privát helyszín.

Ezért a jövőben szeretnénk lehetőséget biztosítani olyan családi, üzleti, ünnepi események lebonyolítására, ahol a megszokott helyszín, az ismert környezet, válogatott ételek és italok, a megszokott színvonalon, személyre szabottan állnak rendelkezésre Önöknek.

Így éttermünk, 2023.03.27-ével megszűnteti À la carte (klasszikus) éttermi nyitvatartását és az Á la carte étel rendelés lehetőségét.

Az alábbi szolgáltatásokkal továbbra is várjuk szeretettel:

·        Napi menü előrendelések, kiszállítással

·        Sültestál rendelések (48 órával korábban, min. 4 fős), kiszállítással

·        Rendezvények, keresztelők, születésnapok, évfordulók, ballagások, bankettek osztálytalálkozók, céges és csoportos rendezvények kapcsán érkező foglalások

 

Kérdéseikkel, kéréseikkel keressenek minket továbbra is bizalommal, az alábbi elérhetőségeken:

+36 30 217 6565Az Étterem ONLINE
+36 30 217 6565

Kézműves burger

1 db Kézműves burger
Allergének:

Ár: 2800 Ft

1 Kézműves burger
2800 Ft
KOSÁRBA